top of page

"העשרת הבנות בנשמע ונעשה"

אני, לילה, בערוץ זה אביא קבצי העשרה הכְוונה והנחיה, בכם ובממשיכי דרכיכם, לאפשר לכם הבנה לעשיה בכל זמן נתון לדיוק מהות הידע.

31.12.25 "הבנות התנהלות למנחים ותלמידים"

תלמידי המיידעים

מצורך לכם ליישם אמת ונכון הן כמנחים והן כתלמידים עליכם להבין כי התלמיד בוחר במנחה אשר עימו משווה תדר ללמד אותו את המיידעים. שליחות המנחה והחוזה המקודש להנחיה, משמעותו לשמר את המיידעים ולהעבירם לתלמיד על פי הכללים שהתקבלו והתבקשנו ליישם: הטענה, הסבר, מענה על שאלות, שמיעת התקשור, הקריאה בספרים וביאור. זהו הסדר הנכון כפי שהתקבל התיקשור בזמן אמת.


לכן חובה על המנחה לעורר ולאורר את התלמיד ללמוד את ביטוי הערכים אשר במיידעים ויישומם מתוך הנכון ובהולמות. ולכן על המנחה ליידע את התלמיד כי כאשר הינו בפגימת עוררין הידע שמקבל, אינו מכיל את חסד הבורא בתדר המתקבל. ואט יבין לדעת כי ההדרכה והבריאה אינה תומכת בו ומצורך הכך לתת בו הבנות יישום הלימה עם הידע.


ואכן כל מנחה ותלמיד נפגשים משיווי תדר ביניהם ולכן יש למנחה מחויבות לחקור את ערך הידע אשר התלמיד הכיל ליישום. ועוד, על המנחה ליידע את התלמיד כי התוכנה נטמעת בתודעה ברצף עד לסיומה. ולכן חווה הלומד עוצמתה בהתאם עד סיומה באה בו שלמות התוכנה. אך אם פרש מחוסר הכלה ו-או לא סיים התוכנה אך הינו פעיל עשייה דרך התוכנה ורוצה לחזור ללמוד, נצרך הינו לריענון תדרים קודמים בעלות 50 שח' ואחר כך להשלים המשך התוכנה.


ולכן כאשר תלמיד לא שומע את תדר הידע בזמן, זו בריחה מאחריות אשר התלמיד חווה. ולכן מאחר ואין כפיה בלימוד יש לבטא בתלמיד הבנות אשר יכיר חשיבות המשך הכלתם בהולמות ומתוך הסדר הנכון. מאחר והתנהלות זו שלו מעכבת התפתחות הבנות בקבוצה. כי וכאשר נשמעים התיקשורים מתפזר תדר הידע לתודעה ולדנ'א. ולכן רצוי למנחה אכן להניע את התלמיד אחריות יישום הידע או פרישה מ-המיידעים.


לאחר הפסקה ארוכה יש לחזור על המפגשים שנלמדו, כמו כן תלמיד הממשיך ללמוד לאחר שסיים תוכנה שלמה ויותר ולא היה פעיל בה שימוש למשך תקופה ממושכת, על המנחה לעורר הבנתו בידע לחזור על הידע ולהעריך את הצורך בהמשך מתוך המואר שבכוונתו אחריות יישום. ועל פי כך יחליטו יחדיו לעורר רטט התדר בחזרה עם חשיבות ההבנה וההפנמה להמשכיות פורייה. ולכן על המנחה לכוון הכרה וחשיבות הידע אשר יובילו צורך גביית התשלום בהתאם, מצורך התלמיד להכיל אמת ונכון לתגמל עצמו.


ועוד, תלמיד שאינו מקבל את התדרים ללא עוררין, ללא שינוי, אינו מקבל האמת והנכון אשר בדבר הבורא הרי הינו חוסם פתיחות "האני" להכיל התדרים ולא באים בו התדרים. על התלמיד להבין כי אין כפייה ללמוד הידע הזה.  ולכן על המנחה לעצור מתן הידע ולשחרר את התלמיד לדרכו הארצית אשר בה סיפוק ואשליית העצמי. אכן לעצור תלמיד אשר לא מכיר בחשיבות הידע לחייו ואינו מיישם הוראות הפעלת הלמידה: כמו שמיעה וקריאה של המפגשים, אינו ביישום או חוזר עליהם לצורך והבנת והפנמת הידע.


עליכם להבין כי לכל מנחה גוון שלו של הכלת הידע, הבנתו לבטא מול תלמידיו. ולכן מנחים החוברים יחד ללמד באים מתוך מחשבת ותיאום תדר ביניהם ליישם מרחב מואר ביניהם, באים מתוך מחשבת חולשה של הבנת הידע ומחוסר ביטחון בשליטה בידע. ומצורך הכך הם נעזרים תמיכה זה לזה לשרת את התלמידים. ולכן על המנחה אחריות שליטה בידע, אמונה בו וביטחון בנוכחות שלו לשרת כמנחה את התלמיד.


השליחות של המנחה בחוזה המקודש הנחיה, משמעותו ללמד כל מי שרוצה ללמוד על פי הוראות האמת והנכון אשר בידע. ומצורך המואר כמנחה ללמד או להפנות את הרוצה ללמוד אל מנחה אחר/ת מאחר ויש חשיבות וחשוב שכולם ילמדו.


מנחה מסרב ללמד תלמיד זו לא פגימה אלא נוצרה חוויה על ציר הזמן אשר הביאה ערות לצורך תיקון ביניהם ואכן רצוי לתקן למען שניהם ויוטב להם בהמשך.

 

בברכה, לילה

תיקשור 17

bottom of page