top of page

אפרת בראל

אפרת בראל

24.10.2026

 

התלבטתי אם לשתף כעת, אבל ההדרכה מהדהדת בי.

אני כותבת כאן על סיפור ניצחון הרוח על החומר, לא כי אני רוצה גאווה או חמלה, אלא להעביר הלאה למי שזה יעזור ברגעי הבחירה כאתגר.

אני עוברת קושי גדול מאוד בגופי הפיזי. שלושה אנשים מהקהילה יודעים לעומק, חלקכם יודע, פגם מלידה.

החלטתי לפני ימים ספורים, לבקש מביתי לצלם סרטון, איך אני מתגברת על כאב עצום, בשידור חי.

הבינו - סרטון זה, הוא פיסה ממה שאני עוברת כבר שנים. שנים של כאב עצום.

בחרתי לצלם אותו ולשתף רק עם שני חבריי לקהילה וללילה האהובה שטיפלה בי במסירות, יחד עם חבריי ובערבות הדדית, ידוע לי על הבראה ששלחו לי מכיוונים נוספים. תודה על כך.

אני רוצה להדגיש, הסרטון לא יופץ, הוא אינטימי מידי עבורי, אבל אין ספק שיש לי מה להעביר הלאה,

בהשראה ובהרשאה:

כשכולי כאובה, דומעת ומתקשה לנשום, על הרצפה נעזרת במקלות הליכה, הצהרתי בקול רם, מתוך ידיעה, שקריון והמשפחה איתי, שיש בי כוח אלוהי, הכרזתי את קוד השם שלי, אמרתי שיש בי יכולת שינוי, הזכרתי לעצמי מתי נולדתי(!) 8.8 , זכרתי את מרכז שעת הלידה שלי ומשמעותו, הכרזתי שאני הווה מהות חיי בשמחה,

יש בי אהבה, יש בי שמחה… ואמונה מוחלטת, שאני יכולה להתגבר.

הצלחתי להתרומם מהרצפה, תוך כדי כוח עצום בו הבריאה תגמלה אותי. זה היה מרגש למרות הסבל. הכנסתי סבלנות לסבל, הכנסתי תודה על ההתמרה הזו, על ההבנה של ה-איך ו ה-למה.. על הידע, כמה עוצמה יש בנו.

אז כן, ברמה הארצית, הכאב היה בלתי אפשרי,

אבל ידעתי, שכאשר אנתק עצמי מהארצי בזמן אמת(!) האני שלי ייתן בי כוח ויכולת  פיזית(!) להתרומם, כשלא הייתה לי יכולת ללכת.

אני מבקשת להעביר את הרטט הזה.

לאחר מספר ימים, הצלחתי להסתובב קצת ליד הבית, וראיתי את הסמטה הבאה שלא ידעתי על קיומה:



מאז ומתמיד, הבריאה שולחת סימנים, ואני בפתיחות אחרת לראות.

עבורי, תם עידן, החל עידן.

מפנה אתכם למפגש 12 של חיבור למודעות על, בשאלות והתשובות, קיימת שאלה על הרשת הקוסמית דרכה אנו מתקשרים, דרך ההדרכות שלנו, דרך החיבור אשר לנו עם הבריאה, "אותה רשת אוספת את כולכם תחת חסותה" כמה מוקדם הסבירו לנו על חשיבות המילים שלנו, השיח, המחשבות... כמה מוקדם הסבירו לנו, כמה כוח יש למילה.

המידע שאני מעבירה, לא יעבור דרך אותו סרטון, אלא על אותה רשת, עליה האנרגיה ששידרתי מניצחון קטן זה, יעבור ברטט שלו לכל מי שמוכן/מוכנה לקבל.

 

ואני אאחל לנו שפע אהבה, שפע של חיבור, שפע של ידע, שפע  ה ב ר א ה , שפע של אור.

 

בברכה וענווה, אפרת בראל.


................................................. 

11.7.2026


לילה  יקרה,

בזמן למידת תדר מספר 168, בהקשבה לחלק הראשון, הייתי בים והקשבתי מחויכת, מרגישה את האחדות זורמת, הנדרשת לתהליך. טרם ראיתי או קראתי את המפגש, בשלב זה, הקשבתי לתדר מתוך הראשוניות, להכלה. רק הכותר היה ידוע לי מהמייל.


הגעתי לחלק בו האזנתי: " הגדרה מייצגת את האמונה של המגדיר..." ולא אפרט כדי לא לפרק ידע. בשנייה שהקשבתי למשפט זה, ידעתי שהמפגש ירד בתאריך 17 לחודש כלשהו. עצמתי עיניים וראיתי את הספרה 17. דמיינתי כיצד אבאר את המפגש ואכתוב שהוא ירד ביום 17 בחודש.


כאשר סיימתי את ההקשבה, פתחתי את הספר, ואכן המפגש ירד בתאריך 17.11.2021. המפגש "ערכי מהות והגשמה" הינו עבורי אבן דרך בתקופה זו, אני מבינה עוד לעומק את גודל האחריות בתפקידי כשליח, ומודה לבריאה על הסנכרון המושלם, בלתת לנו סימני דרך, ידע וידיעה בזמן אמת, הבאה מאמונה טוטאלית.


המפגש הזכיר לי את האחריות, את האמת... מ א' ועד ת' שכן שמי נושא א' עד ת' והמסר של היום, 11.7 (מוצאים את ה 1 ו ה 7? ) עסק בתהילה היא ה ת' בהגדרתה. והבנתי.


ביארתי שוב את מפגש שבעים ושישה בתוכנה רביעית, "תצריף במשחק החיים",  מהספר "התנועה והזרימה משתלמת", על הסנכרון, האמת, האחריות ..


אני קמה כל בוקר עם המשפט - " אני הווה מהות ה-חיי בשמחה...." שהינו כוח מניע, כוח בריאתי בו רטט, ארבע יסודות וחמשת החושים יוצרים סנכרון הולם לצורך התמרת החוויה.


מחר אני מלמדת אותו. מאחר ואין מקריות.


וההבנה הביאה הנעה.. שהביאה הנאה.. שהביאה שמחה.


יש בי שלמות. מהות. חיים. היום.


אפרת בראל


................................................. 

24.6.2026


לילה יקרה,


משתפת אותך בחוויה שעברתי לאחרונה, מתוך רצון להנעה של אור. ראשית תודה על מסר "תיקשור 33" שירד ותאם כל כך הרבה לערכנו.


אשתדל לשתף, בלי לפרק ידע, לכל מי שטרם הגיע לתדרים אלו ברמה החמישית -

בשבועות האחרונים, חשתי שעליתי כל כך גבוה לרוח, היו לי הזדמנויות רבות להתמרה, ואת רובן צלחתי דרך שמח"ה, דרך אהבה לתהליך החוויה שלי ולזיכרון שיש לי בתודעה. חשתי כניעה מוארת, ולמרות הרבה מאוד אתגרים, הבנתי את אשר עלי לעשות.


מתוך ידיעה שבתודעה כל הידע קיים, מוכן לשימוש בכל רגע בו חברתי אליה. זה הורגש בכל רמ"ח אבריי. בוודאי לאחר שלמדנו כמה כוח וידע מצוי שם במפגשים האחרונים שלנו (במיוחד 165).


ואכן, ממש מייד לאחר שביארתי את ארבעת התדרים שלימדת אותנו במפגש אחרון, הנשמה שלי, הניעה אותי לעבוד עם ידע נשגב זה..


אדגיש, שברמה הארצית, אכן האתגרים היו (ונראו למי שלא למד את המידעים) "קשים מאוד", אבל לקחתי אחריות, נשאתי את הכוח שקיבלנו בכניעה מוארת והבנתי שאני מתקנת את הנדרש, מתוך הידע שיש לי בתודעה ואכן הגיעו מצבים, שבעבר לא ידעתי לפתור.


הבוקר, קיבלתי שיחה לא פשוטה, לרגע הציף אותי העצמי לייאוש (ממש לשניות..), הרגשתי את הנשימה שלי מתלקחת ואת הגוף שלי קורס.


לקחתי את היומן שלך, הספר רביעי, פתחתי אותו בעמוד "מקרי" (שהרי אין מקריות), הוא נפתח על עמוד 26, ואני מסתכלת על תאריך 17.4.2021 ושם קיים התיקשור הבא:


"אין מהות בדאגתך, כי וכאשר פעלו אותם אלו להכיר הידע דרך חזרה והבנה הינם מוכנים להכיל ידע חדש אשר בו רעננות והשפעה מעדנת יומם. ומצורך לך לדעת יוקל לך התהליך ויובן לך ממהות אשר לך עד היום ועל כן זרמי יקירה ואנו עימך לשירותך"


אני יודעת, לילה יקרה, שהמסר היה עבורך, אך כאשר קראתי אותו, צפו בי דמעות של שמחה, אמת, וודאות א ה ב ה. נשמתי עמוקות ועשיתי כמיטב יכולתי.


והמסר שלך היום, מחזק אותי שבעתיים, ואני יודעת שבכולנו קיים כוח, בכולנו קיים ידע, והחזרה על הידע, ההעמקה בו, הרצון, הצורך והחיבור לכל אלה, מניע אותי עוד ועוד אל האור.

 

אני מאוד ממליצה שיהיה לכל אחד את הערך הנוסף והאדיר הזה, היומנים של לילה. אני מרגישה שם רטט חזק מאוד, ומקבלת ממנו המון הכוונות.


שלמות. מהות. חיים. היום.


תודה עלייך.


אפרת בראל.


................................................. 

14.1.2026 מסרים ודיוק

ביום ראשון 11.1 השבוע, בשעה מאוחרת בלילה, אחותי התקשרה לספר לי שאימא שלנו לא חשה בטוב והיא רוצה שנלך למיון. ביקשה שאיידע בינתיים את אחי המתגורר לידי, ושניהם פה אחד הרגישו שיש צורך ללכת למיון.

מיד ביקשתי את קרן פיגוג הפחד, והתייעצתי עם ההדרכה. בבירור קיבלתי מסר, ביקשתי ריפוי/הבראה מהבריאה, עדכנתי אותה שאני חושבת שהיא בסדר, ואני פה בשבילה – כשהיא יודעת, שאבקש הבראה מהבריאה. מתוך וודאות מוחלטת, ידיעה וללא עוררין ידעתי שהיא תישן את הלילה ונבדוק בבוקר גם עם הרופאה שלה.

ביום שני בבוקר12.1, נסעתי לאימא, לשבת לידה, כששתינו בשיווי תדר מוחלט. כשאני והבורא אחד, ואימא שלי בשיווי תדר, בקבלה, באהבה, בהבנה.

בימים שלישי ורביעי העליתי את אימא לכתר הבריאה – כשבדיוק בשני בערב חזרנו על התדר עם הקבוצה המושלמת של קרן.

ואז קרה דבר מדהים!!!! הבוקר 15.1.26 אימא הדליקה כהרגלה טלוויזיה, להקשיב למוזיקה ונדלק ערוץ שהיא לא מכירה – בלי אנשים, בלי תכנית עם המלל הבא: "כי אעלה ארכה לך וממכותיך ארפאך..."

בדקתי את המשפט, זה כתוב בירמיהו ל' פסוק י"ז. ואימא אמרה לי – קיבלתי מסר לא לדאוג, שמרפאים אותי.

זו שלמות מהות חיי היום. בהודיה ואהבה אני משתפת את נשגבות הידע.

אפרת בראל

................................................. 

16.11.25

לילה יקרה שבוע טוב,

אני שולחת לך את השיתוף שאותי ריגש מאוד, בדיוק כפי שהתרחש.

 

נושא השיתוף: ההבדל בין הרגל, צורך רצון ותשוקה.

 

ביום שישי, התעוררתי באופן מפתיע מוקדם. שישי ושבת, הם ימים בהם אני נוהגת להמשיך לישון. אבל באותו שישי, קמתי מאוד מוקדם, לקחתי את ספר התדרים לידי והתחלתי ללמוד את המפגש הבא מהתדרים האחרונים שלימדת אותנו.

אני נוהגת לתמלל כל מילה של לילה, שהרי בעיניי (מאמינה לא רק עבורי) כל מילה היוצאת מפיה, יש בה רטט, משמעות, חשיבות. יש בי רוגע כשאני קוראת את התמלול, ולאחריו אני לומדת את התדר. כהרגלי פניתי ל"מוכר וידוע" גם אם הוא מואר. . .  הוא עדיין מוכר וידוע. 

רק שהפעם, הופתעתי לגלות שכל ארבעת המפגשים "נעלמו". עכשיו הבינו, אני אישה שאוהבת טכנולוגיה! מאוד!! אין דבר כזה לא נשמר – הכל נשמר אצלי עם גיבוי על גיבוי.

וכעת, ממש במקביל להנחיות החדשות שקיבלנו לבאר כל מפגש ולהתעמק עוד רובד, "נעלמו לי קבצים" אין בזה הגיון ארצי או טכנולוגי באופן בו אני מנהלת את הרישומים שלי.

חייכתי. קצת בשוק וקצת מבקשת להבין. הבנתי שזה הרגל שיש בו רצון וצורך לשנות, שהרי כל תדר יש לבאר ולהעמיק.

ביקשתי הבנה מההדרכה וקיבלתי בזו הלשון: "מתוך צורך ורצון עשי זאת, הכניסי ידע ידיעה ועוצמה".

ומה זה אם לא מפגש 14 בתוכנה ראשונה בטחון ועוצמה פנימית? כלומר לקחת את הידע להפוך לידיעה ולקבל עוצמה. לפעול מתוך בטחון וודאות שיש בי את הכלים לבאר גם את המפגשים החדשים שלילה מעבירה לנו, זו ההנחיה.

מה שעוד יותר מרגש היה, שבאותו הרגע, לא שמתי לב שהתאריך 14 לחודש באותו שישי. משום שקמתי לבדוק מתי הפגישה הראשונה שלי, כדי להתחיל בביאור המפגש – ואני רואה 14 לחודש נובמבר.

14 – בטחון ועוצמה פנימית, וחודש נובמבר שהינו "מממש את כל הקיים לו מצורך החוויה".

נשגבות הבריאה.


.................................................

30.9.2025 אפרת בראל


לילה יקרה 


במהלך חזרה על תוכנה שניה, אתמול בערב, יחד עם קבוצה נפלאה של

אנשים, ובהנחייתה של קרן, חזרנו על מפגש "הישגי התודעה" - בשעה בה

למדנו, הרגשתי כאב חזק בקרעים שיש לי בגב. במהלך ההקראה של החוויה

עצמה, החלטתי לעצום עיניים ולהתחבר למילים של התדר, כשיש בי וודאות

מוחלטת שהכאב אכן יעבור עם החוויה המתוארת בתדר .

נשמתי עמוק, ואכן ראיתי את החוויה במלואה כשאני עוצמת עיניים, והאב,

בשידור חי, נעלם כלא היה. אמרתי לקרן את הדבר הבא: "אני יודעת שכואב לי,

אבל לא כואב לי יותר". 

לא יודעת מה גרם לי להגיד את זה, ידעתי שקיים כאב ארצי, אבל הגוף שלי

היה במקום אחר בזכות החוויה הכתובה בתדר הזה. 


וככה אני מתנהלת כבר שנים, ומנהלת כאב מעל הזמן והמרחב, מעל לגוף

הפיזי ומעל למה שהאנושות רגילה.

אנשים צריכים לדעת ולהבין, אני מבינה גדולה בכאב, אבל מבינה עוד יותר את

הדרך לצאת ממנו, מבינה את השעבוד שניתן לשחרר, ומבינה כמה אהבה יש

במיידעים שהורדת עבורנו.

תודה לילה. תודה מעומק הלב 

אפרת בראל. 

bottom of page