
קארן היינה

התכנסות מיזוג עם הטבע
במפגש ההתכנסות בו ציינו 20 שנה למיידעים, הגענו בשמחה ופגשנו את לילה ואת רוב תלמידי הרמה החמישית, שמחנו חגגנו ואכלנו מטעמים. הייתה גם עוגת יומולדת ולילה כיבתה את הנרות, ואף ברכנו אותה ואת המיידעים בברכות מקסימות, ולילה קיבלה בהפתעה מתנות, שאמנם כבר קיבלה מעצם היותה, אך עדיין הצלחנו להפתיע אותה במתנות שימתיקו לה עוד קצת את החוויה.
ואז הכנסנו את ידינו לקופסא וכל אחד משך ממנה פרפר ששיקף עבורו את הזוהר, החופש הקלות והעוצמה הקיימים בתהליך של התפתחות בריאה. פרפרים יפיפיים ללא רבב, שעליהם רשומות האותיות א׳ל׳ו׳. ובשלב מסוים נתבקשנו להתפזר בשטח, ולקבל מהטבע את הכוח והעוצמה אליו מחברת אותנו אמא אדמה, וכל אחד כאוות נפשו בחר לאן ללכת עם הפרפר שלו, והיכן להתמקם כדי לחוש את הכוח והעוצמה ולקבל מהטבע מסר או תובנה, שיחזק בנו עוד קצת את ההבנה לכוח העצום שקיים בבריאה.
אז בחרתי להתיישב ליד עץ, להתחבר ל״אני״ ולאפשר לעצמי להיות בחוויה, וכשהפרפר שלי עלי, נוצץ מקרני השמש, קיבלתי מהעץ את המסר הבא:
אני יציב אני איתן
אני נע ונד ברוח
וחש בכל ברוא שבא אלי לנוח,
ואם יש בו רצון, הוא יושב עימי לשוח
בו בזמן שאני רוקד בזרימה עם הרוח.
ואמא אדמה אותי היא מכילה
בכל מצב נתון ובכל עונה
ומלמדת אותי להיות תמיד בהכלה
לעצמי לחברי ולכל מי שבוחר לשבת תחתיי.
בהודיה ובאהבה קארן